Bonon maanantai-ilta sujui agilitytreeneissä. Piti kisojen jälkeen vähän harjoitella kontakteja. On se kumma, kun harjoituksissa ne menevät hyvin. Vähän omaa tekemistä piti tarkkailla ja jospa se olisi siinä.

Tuleekohan Bablolla joskus ongelmia niskanikamien kanssa? Fiksu-pentu-kurssilla niin kulkee vierellä ja katsoo silmiin vaikkei pyydäkään. Kouluttajakin huomautti, että kävelyttäkää edes välillä toisella puolella. Lisää paikalla oloa harjoiteltu myös, koira istumassa ja itse menee kauemmas. Sitä vaikeutettiin koko ajan, lopuksi jo hypätään vähän matkan päässä. Aina palataan palkkaamaan koira. Luoksetulo kunniakujan (koiria ja ihmisiä molemmin puolin) läpi Bablolta sujuu sukkana, ei paljon muut kiinnosta.

Keskiviikko oli jo paljon hiljaisempi. Pientä lenkitystä molemmille.

Torstaina Bono jatkoi jälleen agilityharrastusta.

Perjantaina kevyttä ulkoilua ja nokka kohti Kaamosrallia (Kemi)

Lauantaina Bablo saikin olla ”dogsitterin” kanssa koko päivän. Emme viitsineet ottaa Babloa mukaan Junkohalliin koko päiväksi (kylmä halli, vesikin jäätyi juomakupissa) vaan Bablo sai olla lämpimässä dogsitterin kotona kahden kääpiömäyräkoiran kanssa. Paljoa leikkimistä ei sisällä ollut, mutta ulkona hieman Bablo koitti tunnustella narttuja.

Bono kisasi kolme rataa (kaksi agility- ja yksi hyppyrata). Kahdelta ensimmäiseltä tuli kiellot jo keinulta (hyppäsi alas kesken kaiken ja vielä kahdesti) ja hylkäys putken vääristä päistä. Hyppyradalla tuli hylkäys jo lähdössä. Bono ei piitannut ”paikka”- komennosta vaan karkasi matkaan –> eihän siinä muu auttanut kuin viedä Bono takaisin starttipaikkaan. Muuten hyppyrata meni aivan loistavasti. Kovasti on kylmä halli ja päätimme että ei enää talvikisoja kylmissä halleissa. Edes lämmin glögi kesken päivää ei lämmittänyt.

Sunnuntaina otimme nokan kohti kotia.