Viimeiset viikot ovat olleet pojille kovin kiireisiä.

Bablolla on joka tiistai pentuagilityä. Nyt olemme tutustuneet hyppyihin, putkeen, baby-puomiin ja renkaaseen. Putkessa ei mennyt kauaa kun Bablo oivalsi mistä oikein on kyse. Ensimmäiset kerrat putkella teimme käyttämällä etupalkkaa. Muutaman kerran jälkeen Bablo menikin jo kuullessaan sanan "putki". Se nyt on ainakin hyvällä mallilla.

Rengas olikin jo hieman vaikeampaa. Itse pidin kädessä namia ja vetämällä käsi renkaan läpi Bablokin tuli perässä. Olemme myös treenailleet kolmen hypyn ja putken yhdistelmää pakkovalssia hyväksikäyttäen.

Bablo aloitti myös pentutokon tammikuun alussa. Siellä treenaamme tottelevaisuuteen liittyviä asioita -> toivottavasti pääsemme kilpailemaan tulevaisuudessa. Tokoahan käydään jo muutenkin Tyrnävällä treenaamassa molempien koiruuksien kanssa.

Ja vielä yhden asian Bablo on myös aloittanut. Näyttelytottumuskurssin, jonka tarkoituksena on valmentaa tätä "pirpanaa" tuleviin näyttelykoitoksiin.

Bono on taas jatkanut agilityn treenaamista keskimäärin pari kertaa viikossa. Toisella kertaa treenaamme enemmänkin kokonaisuuksia, kun taas toisella kertaa keskitymme jonkin teeman ympärille, kuten kontaktit, keinu, need for speed jne.... Bono pitääkin nyt kilpailutaukoa agilitystä jotta saisimme hinkattua nuo kontaktit priimakuntoon. Seuraavat kisat tulevat todennäköisesti olemaan vasta kun ilmat ovat lämmenneet.

Myös metsälenkkejä on tehty runsain mitoin. Seurana noilla lenkeillä on ollut mm. Perro "Carlos" ja ovat leikkineet Samojedi "Tihkun" ja Labbis "Kitin" kanssa. Ohessa muutama kuva pojista "nollakelin" jälkeen ;-)

Bono ja lumipallot "kintuissa"

Bablo ja hieman pienemmät "lumipallot"