Jälleen on aikaa vierähtänyt....

Juhannuspäivänä Bablo kävi näyttäytymässä Rovaniemen KV-näyttelyssä. Saldona JUN EH. Jotenkin kyseisen luokan tuomari sai useammankin perron tolaltaan tuomalla mittakepin "puskan takaa". Mittakeppi olikin sitten liikaa Bablolle tuona päivänä.... Jätkä tahtoi mittakepin esilletulon jälkeen olla lähinna meikäläisen sivulla eikä edessä. Tuomarilla olikin sitten hankalaa saada arvioitua runkorakenne ja hampaat. Tuomari muutenkin oli "isompien" perrojen makuun.

Sunnuntaina oli sitten Bonon vuoro olla parrasvaloissa. Bonolla oli tiedossa kaksi agilitystarttia Virpiniemessä. Jo ensimmäisellä startilla Bono näytti miten homma hoidetaan... Hieno nollatulos alle ihanneajan ja tuloksena LUVA ja kolmas tila (6,90s, 0 virhettä). Seuraavana olikin sitten hyppyrata, jolta Bonolla on jo LUVA, joten menoa ei tarvinnut jarrutella. Vauhdista huolimatta saimme tuloksen joka oikeutti viidenteen sijaan (-3.56s, 10 virhettä).

Ja nokka kohti Kokkolan kisoja......

Lauantaina 2.7 Bono pääsi jatkamaan siitä mihin edellisenä viikonloppuna jäi. Esitykset olivat aivan loistavia. Kisassa oli mukana 25 koirakkoa ja Bono suoritti radan ainoana ilman virheitä (-6,90s, 0 virhettä). Lopputuloksena LUVA ja luokkanousu MAX3:iin. Hieno suoritus!!!

Sunnuntaina 3.7 Bablo taisteli näyttelykehässä. Alku sujui hienosti siihen saakka kun tuomari (miespuolinen) tuli "kopeloimaan", eli tutkimaan mistä jätkä on tehty. Bablo ei kertakaikkiaan antanut tuomarin tutkia lainkaan. Kierteli ja kaarteli meikäläisen ympärillä niin että lopputuloksena tuli T. No, periaatteessahan tuomari olisi voinut antaa arvostelun EVA (ei voida arvostella). Täytyy kyllä todeta, että se mittakeppiepisodi säikytti Bablon siinämäärin, että lisätreenit ovat paikallaan.

Maanantaina 4.7 Bono esiintyi jälleen agiliidon parissa. Alunperin kisat olisivat olleet tiistaina, mutta luokkanousun seurauksena kisapäivä aikaistui. Kisat olivat klo 21.30, eli aika myöhään. Taisi paras terä olla ohjaajasta poissa kun ohjasi väärään päähän putkea. No, Bono meni muuten virheetömästi. Siitä isot pisteet Bonskulle ;.-)

Keskiviikko 6.7 päätimme käydä ostamassa Pudasjärven Kylmäsen myymälästä pojille Cocktail-lihapullia muutaman kappaleen (itseasiassa 4 kg, kaikki mitä kaupasta löytyi). Siinä sivussa siellä sattui olemaan matchshow, johon veimme sitten molemmat rekut. Tarkoitus oli antaa Bablolle treenausta Oulun KV-näyttelyä varten. Bablo kumma kyllä (ensijännityksen lauettua) antoi tuomarin (mies) tutkia ja kopeloida ihan rauhassa, mutta emme päässeet jatkoon (sininen nauha). Kaisa (ensimmäistä kertaa kehässä) esiintyi  Bonon kanssa saaden myös sinisen nauhan. Sinisten kehässä Bablon kanssa tipuimme mutta Kaisa ja Bono Jatkoivat aina BIS-kehään (Best in Show) saakka ollen siellä viides. Hieno suoritus Kaisalta ja Bonolta varsinkin kun Bonon turkki on niin lyhyt. "Hauska" tuomari sanoi, että Bono on käynyt hammaslääkärillä, kun on noin valkeat hampaat ja toisella kerralla kysyi vielä, että saako viedä Bonon kotiinsa.