Maanantaina Bonolta jäi agilitytreenit väliin, vähän kroppa saa levätä välillä.

Tiistaina taas Bablolla oli Fiksupentu-kurssi. Opeteltiin mm. vähän seuraamista, seisomista, ohituksia toisista koirista ja temppuja (kahdeksikkoa jalkojen ympäri, peruutusta ja pyörimistä). Kyllä Bablo on jo hieno koira.

Torstaina Bono kävi agitreeneissä. Siellä harjoiteltiin tiukkoja käännöksiä ja eri kulmista lähestymisiä esteille. Kepit oli lähellä toisia koiria, siinä oli samalla häiriötekijöitä. Aluksi Bonoa häiritsi muut koirat vähän, mutta äkkiä se tottui ja kepit meni ok..

Perjantaina emäntä oli molempien koirien kanssa tokotunnilla. Ensin Bablo harjoitteli luoksetuloa ja paikalla oloa. Katsekontaktia Bablolla on ainakin nyt. Bono odotti kiltisti sen aikaa. Sitten oli vuoron vaihto ja Bonon kanssa tunnilla oli mm. paikalla olo ja luoksetulo. Bonon tunnilla melkein kaikki olivat uroskoiria, taisi jokaisella olla "tokomoodi" päällä, kun ei ollut rähinän rähinää. Isäntä olikin koko illan kuuntelemassa Janita Leinosen agility radanlukutaito - luentoa. Se olikin tosi hyvä ja sai paljon vinkkejä jatkoa ajatellen.

Viikonloppuna saikin sitten tehdä koirien kanssa metsälenkkejä ihan rauhassa.

Yhdessä on kivaa!!!!!