Marraskuun alku oli koirilla aika vilkasta.

Maanantaina Bonolla meni treeneissä suht. koht. hyvin. Harkoissa oli aika pitkä radanpätkä joka meni oikein hyvin. Lopuksi treenasimme takaleikkausta.

Tiistaina Bablo tutustui perustottelevaisuuden saloihin muutamilla komennoilla. Istu. Sivulle. Seuraa jne..

Keskiviikkona Bono se nauttii hieronnasta. Bablo kävi kolmannen kerran pentukerhossa. Siitä seikkailusta ei ole paljoa kerrottavaa. Arka oli.

Torstaina Bono jatkoi agin treenaamista. Nyt aiheena olivat vauhti ja tarkat kauko-ohjaukset tiukoilla käännöksillä. Alussa käännökset tahtoivat olla suht. laajoja, mutta loppua kohti tiukkenivat mukavasti.

Perjantaina Bono sai tiukan perustreenioppitunnin yksityisopetuksessa tokossa. Kontaktin harjoitus jatkuu, jospa se joskus onnistuu. Osaispa opettaa koiralle.

Lauantaina Bono kisasi kaksi starttia agilitykisoissa. Hylkäykset lopputuloksena, mutta ai että, kun oli menohaluja. Isäntä vain tahtoi töpeksiä....radanlukutaitoa tarvitaan lisää.

Sunnuntaina Bablo treffasi toista vesikoiraa (2 päivää vanhempi "Rölli") koirapuistossa. Hieman Bablolla oli arkuutta (johtunee useammasta koirasta). Mitä vähemmän toisia koiria sitä paremmin Bablo tutustuu toisiin. Lopulta Bablo rohkastui sen verran että leikkikin hieman Röllin kanssa. Ja emäntä kävi tokon teoria tunnilla, molemmilla koirilla alkaa koulutus ensi viikolla.

Kylläpä tuo viikko oli täynnä toimintaa ;-) Onneksi kaikki viikot ei ole samanlaisia.