Taas on aikaa vierähtänyt....Nyt on koiruuksillakin ansaittu joululoma.

Bablo on nyt käynyt FiksuPentu-kurssin ja tokoillutkin. Yksi kerta on jo ollut myös näyttelytottumusta, seisomista pitää harjoitella, kehä meneekin hyvin. Bono on jatkanut agilityn treenaamista, harjoitukset ne sujuu hyvin.

Välillä tässä jo huolestuimme Bablon hampaistosta. Näytti, että alakulmahampaat kasvavat suoraan kohti yläientä. Soitimme kasvattajalle ja käytimme lääkärissäkin. Kumpikaan ei ollut vielä huolestunut asiasta. Lääkäri meinasi, että jos ylhäällä oleva maitokulmahammas ei pian irtoa, niin se pitää ottaa pois. Onneksi irtosi itsestään.

Pojat ovat käyneet paljon metsälenkeillä. Kaverina on ollut myös perrouros Carlos. Carlos on 11 kuukauden ikäinen. Bono ei paljon piittaa Carloksesta, mutta Bablosta on mukavaa leikkiä. Pari kertaa samalle lenkille on sattunut myös lagottotyttö Onerva ja Bichon frisee narttu Olga. Hauskan näköistä, kun meidän Bono on ihastunut pikkuneiti Olgaan. Olga on ihan "ihku". Bablosta oli mukava leikkiä koirapuistossakin karjalankarhukoira/novascotianoutajan kanssakin.

Laitoimme joulukuusen vähän miettien, että mitähän karvaturrit siitä sanoo. Eihän ne mitään, niinkuin kuusen olisi pitänyt aina siinä ollakin. Pakettien avaamisen kanssa piti vähän auttaa. Tyytyväisiä olivat, kun saivat vähän purtaavaa ja leluja. Toinen lelu oli kyllä heti entinen, kun Bono vähän käsitteli sitä. Se oli sellanen muovipötkö, jossa naruja sisällä. He saivat myös härän nilkkaa. Bablolle maistui heti. Bono kyllä katsoi meitä ensin niin jännästi, ei oikein tiennyt, että pitäskö meidän jo pelätä vai mitä. Taisi vain olla niin hyvää....

Saas nähdä, miten uutena vuotena rakettien paukkuessa.